2015. febr. 18.

Csak semmi buzulás!

Itt az új rész. Trágár beszéd, lájtos f/f. Öhhh...nem tudom mi járhatott a fejemben, mikor ezt írtam...

A lány kikerekedett szemekkel bámult Wenfordra. A tekintetében keveredett az undor és a gyűlölet. 
- Tűnj a faszba, te hülye strici ! Mit képzelsz magadról ? Húzódj arrébb, míg jó kedvem van ! És baszd meg anyádat ! - kiabálta vérig sértve és odébbállt. Wenford vágyát némileg lehűtötte a csaj nem túl udvarias válasza. Pár másodpercig nézett a semmibe, majd egy szuszra felhajtotta a sörét.
- Basszam meg anyámat ? Kösz az már megvolt, te ribanc ! - mondta és hogy zavarát leplezze, a csaj után hajította az üres sörös dobozt. 
- Na mi van Wenford, felsültél nála ? - szólalt meg ekkor tőle nem messze egy jól ismert hang. A leghátsóbb és egyben legsötétebb asztalnál Fun boy ült és vadul integetett. Wenford az asztal felé vette az irányt.
- Na mi az, nem akar veled kettyinteni ? - vihogta a szőke fiú. Wenford flegmán vállat vont.
- Ezek szerint. De úgy látom neked társaságod van...- jegyezte meg, mivel Fun boy nem egyedül ücsörgött annál a bizonyos asztalnál.
- Ja, de jó nekem...- húzta el a száját gúnyosan Fun boy.
- A barátnőd ? - bökött az asztalnál helyet foglaló fiatal lány felé  Wenford.
- Fenéket ! Csak elvállaltam, hogy belövöm...- forgatta a kezében lévő injekciós tűt Fun boy. Wenford az este folyamán először találkozott a kábszer buli egyik fő kellékével és kezdte azt hinni itt tényleg kábulat folyik legfelsőbb fokon. 
A lány izgatottan nézett Fun boyra és szaporán vette a levegőt. Fun boy szigorúan nézett rá.
- Na nyújtsd ki szépen a kezed ! - rendelkezett komoly képpel. 
Wenford megdöbbenéssel bámult rá. Valahogy most furcsa érzések kavarogtak benne, ahogy nézte a srácot. A mélykék pólójában, ami remekül illett a sötétkék szemeihez, pluszban a fehér haja, ami szinte vakított a kocsma sötétjében. Fun boy is elkapta Wenford pillantását és gyerekesen mosolygott. Majd megtapogatta a lány kezét és ráordított.
- Miért vagy ilyen értetlen, mondd ?! Huszadjára mondom neked, hogy szorítsd ökölbe a kezed, hogy megtaláljam a vénádat! 
A lány megijedt és riadtan sandított a fiúra. Fun boy csak a fejét csóválta.
- Mindent ilyen szájbarágósan kell nekik magyarázni ! Hiába, a férfiakat az eszük hozta le a fáról, a nőket meg a gravitáció ! - elmélkedett fél hangosan. Wenfordot elborította a jeges veríték, a gyomra háborgott az alkoholtól, szédült és maga sem tudta miért, de oda hajolt Fun boyhoz. Majd olyat tett, amit nem tudott mivel indokolni, mert hirtelen megcsókolta a barátját. A nyelve nem túl mélyen de behatolt Fun boy szájába, érezve a fogakat. Mindez talán tíz másodpercig tarthatott. Fun boy szóhoz sem jutott, de egyáltalán nem ellenkezett. Mikor szét vált a szájuk, csak annyit súgott Wenfordnak.
- Ha gondolod, kimehetünk a mosdóba..
Wenford rögtön kijózanodott. 
- Mi ? - dadogta és úgy érezte, egy mázsás súly gördült le a szívéről. A fiatal lány meglepve pillantott hol rá, hol Fun boy-ra. Mire Wenford mosolyogni kezdett és Fun boy is a szokásos gyerekes vigyorával. De ekkor már ott termett Frankie is.
- Mindent láttam ! - jelentette ki felháborodottan.
- Mindent ? Húha, de irigyellek ! - gúnyolódott Fun boy.
- Pofa be Fun boy ! Mondd, Wenford te homokos vagy ?! - rivallt Wenfordra Frankie. 
Wenford egyenesen Frankie szemébe nézett.
- Nem.- felelte kurtán és komolyan.
- Hát pedig nagyon úgy tűnik...
- Ugyan már, ne zsibbadj Frankie ! Ez csak egy baráti csók volt ! - legyintett Fun boy.
- Ja persze. Jobb ha csírájában elfojtom a románcotokat, nehogy még a végén halálra kúrjátok egymást ma éjjel ! Wenford, ajánlom keress inkább egy lányt, azon kicsivel több a lyuk ! - okoskodott Frankie, nem kevés iróniával a hangjában. Wenford erre ideges lett. Nem értette, mit üti bele az orrát Frankie olyanba, amihez az égvilágon semmi köze ! Nem dolgozik, a szabadidejét azzal tölti amivel csak akarja ! 
- A kurva életbe ! Te tényleg nem értesz semmit ! - csattant fel.
- De. Sajnos túl sok mindent értek. Ez itt a baj. - vonogatta a vállát Frankie.
- Dehogy ! Szart sem tudsz az egészről. Képzeld, én is emberi lény vagyok és néha én is vágyom valami kicseszett szeretetre ! - mondta feldúltan Wenford.
- Oké, ezt vágom. De miért nem inkább ezt a lányt csókolgatod itt az asztalnál ? Miért ezt a hülye punkot fűzöd ? Ez nem is képes szeretni ! - csóválta a fejét Frankie.
- Honnan a francból tudod ? Nem is ismered igazán ! Lehet, hogy Fun boy sokkal több szeretetre képes, mint hinnéd ! De hiába magyaráznám neked, úgysem érted ! - Wenford elkeseredetten felsóhajtott és kifelé indult.
Frankie az asztalra dobta a törlő ruhát.
- Ma este itt senki sem normális ! Takarítsd fel a mocskodat ! - nézett dühösen Fun boyra, majd a pulthoz ballagott. 

1 megjegyzés:

  1. Névtelen18/2/15 08:22

    Juj de perverz ez a Wenford... Nagyon vágyott már a testikontaktusra...

    VálaszTörlés