2015. márc. 8.

Egész éjjel

Köszönöm a kommentet :) :)

Az italozás elég hamar megtette a hatását, mindannyian durva szintre kerültek a sörök folyamatos fogyasztásától. Csak ültek ott a bárpultnál üvegekkel körülvéve és hol beszéltek, hol pedig a semmibe révedtek.
- Két bajom van fiúkák. Az első, hogy már megint berúgtam, a második, meg hogy pisálnom kell. - jelentette ki fennhangon Susy és nevetett saját magán.
- Ki a fasz tart vissza ?! - dünnyögött maga elég bámulva Fun boy.
- Azt hiszem ki is megyek, de ne lépjetek le, itt várjatok. - kászálódott le a székről Susy és a WC felé bukdácsolt. Wenford Fun boyhoz hajolt.
- Kurva jó nő...Nem is mondtad, hogy ilyen ismerőseid vannak....
- Ez kurva jó ?! Ne, Wenford ! Ne kövesd el azt a hibád, hogy felszeded ezt a csajt ! Te nem ismered Susy Andrews-t igazán. A szíve jégből van, a mája pedig fehér...- vágott Wenford szavába Fun boy, de Wenford legyintett.
- Szerintem inkább te nem ismered, én viszont szeretném jobban megismerni. Rettentően izgatott vagyok ! - mondta felpörögve és testének minden részén vibrálást tapasztalt.
- Látom, nem értesz. Mondok neked valamit. Ez a nő egy orbitális ribanc, akinek nincsenek érzései. A bandából egyedül velem nem kefélt, de amúgy mindenki, a csapat összes férfi tagja átment ezen a hülye kurván ! Hallottad, nem szégyelli azt sem, hogy táncolt...- hadonászott Fun boy, de nem volt hatással Wenfordra.
- Nem érdekel, mit csinált ! Most itt van, egyedül van és ez a fő ! - erősködött.
- Nem fogod fel ugye ? - csóválta a fejét Fun boy és nagyos húzott a sörös üvegből.
- Egyáltalán nem izgat a múltja. Nekem is van, méghozzá elég sötét. És hogy őszinte legyek a véleményed sem érdekel, finoman fogalmazva, leszarom. Most megyek és megkeresem Susyt ! - Wenford előkotort a zsebéből egy cigarettát és rágyújtott.
- Látom, hiába tépem a számat ! Elszállt veled a valóság, de teljesen ! Berúgtál ! Te hülye fasz ! - ordibált megbántódva Fun boy. Wenford felkapta a pulton heverő sörös üveget és szó nélkül eltűnt a lézerfényes teremben. A disco teljesen tele volt táncoló emberekkel. Wenford ide-oda ténfergett, de Susyt sehol sem látta. Káromkodott a cigijét szívva és csak nézte a tömeget, a sok ismeretlen embert, miközben magában azt gondolta, ezt elcseszte, sosem találja meg a lányt. De aztán hirtelen meglátta. Ott állt a tánctér szélénél a korlátoknál. Wenford arca felragyogott és oda sietett hozzá.
- Hol voltál ? - kérdezte, amint a lányhoz ért.
Susy elmosolyodott, de kissé kókadozott az italtól.
- Á tudod, kettesben akartam lenni veled, mert Fun boy olyan hülye, hogy nem veszi észre, ha fölösleges egy társaságban.- felelte.
- Alig találtalak meg...- mondta Wenford kicsit szemrehányóan, de Susy vállat vont.
- Azt gondoltam, vagy annyira kreatív, hogy ha meg akarsz találni ez sikerülni is fog. És látod, így is történt. - igazgatta meg a haját.
Wenford egyenesen Susy szemeibe nézett. Erőtlenné vált a lány gondosan kifestett tekintetétől. Eldobta a cigi csikket.
- Hát most itt vagyok. Kettesben veled. - motyogta zavartan.
Éppen egy lassú dal kezdődött. Susy szeme felcsillant.
- Jössz táncolni ?
- Én nem tudok...- rázta a fejét Wenford. De Susy makacskodott.
- Jaj, csak gyere, nem kell semmit csinálnod, majd én vezetlek. - és megragadta Wenford egyik kezét, majd a táncolók közé húzta.
Wenford megdöbbent, majd melege lett és remegni kezdett, ahogy a lány átölelte. Érezte finom illatát és bőrének selymességét, ahogy hozzá simult. Egyik kezével átölelte a lányt, bár kissé ügyetlenek voltak a mozdulatai, másikban az italos üveget tartotta. Roppant különösen érezte magát, soha nem táncolt még nővel, neki ez az egész randevúzás kimaradt az életéből. Számára idáig csak a néhány mondatos párbeszéd és az utána következő gyors szex volt ismeretes. Pár másodpercig némán táncoltak.
- Jaj olyan régen nem találkoztam már ilyen sráccal mint te, Norman...Te igazi férfi vagy ! - suttogta Susy és egyik tenyerét gyorsan csúsztatta lefelé. Egyenesen Wenford hátsójára. Wenford valami jelre várt, egy kósza érintésre, egy elejtett mondatra és most, hogy ez történt vele, úgy érezte, nyert ügye lehet Susynál. Az ereiben lüktetett a vér és felvillanyozódott az érintéstől. Susy kéjesen vigyorgott.
- És te ? Nem akarsz megfogni ? - érdeklődött.
- Dehogyisnem ! Csak egy pillanat, leteszem az üveget. - vágta rá Wenford és az egyik üresen álló asztalhoz ment. Ki itta a maradék italt az üvegből, aztán csak nézte a plafonon lógó disco gömböket. Ambivalens érzelmek kavarogtak a fejében. Mi a fene ez ? Bepörgött, vagy szerelmes lett ? Ehhez elég ennyi idő is ? Lehetséges, hogy most tényleg jókor volt jó helyen ? Persze nem akart sokáig elmélkedni, úgy érezte, ha jól csinálja, ez a nő még ma éjszaka az övé lesz. Gyorsan félre is rakta a szemérmet és vissza tántorgott Susyhoz.
- Már itt is vagyok, édes ! - mondta vágytól fűtött hangon és kezei vadul simogatták Susy melleit. A lány elégedetten bólogatott.
- Hm, látom nem vagy kispályás. Ezt szeretem ! Van kedved eljönni a lakásomra ? Csak öt perc innen !  - érdeklődött csábosan. Wenford alkohol gőzös agyában pedig csakis ezt akarta.
- Persze, persze ! Menjünk a lakásodra !  Csak előtte veszek pár üveg italt, oké ? - helyeselt Wenford lelkesen, majd elengedte a lányt.
- Az jó lesz. - bólintott Susy és kacér mosolyok kíséretében bocsájtotta útjára a teljesen felizgult Wenfordot, aki egyenesen a bárpulthoz ment. 

1 megjegyzés: